主頁 > Uncategorized > 如何翻新舊的不銹鋼鍋 – 天然無毒清理術

如何翻新舊的不銹鋼鍋 – 天然無毒清理術

廣告
分類:Uncategorized
  1. 匿名
    2013/09/07 at 1:58 下午

    In U.S., there is a product call Bar Keepers Friend. This one will do the magic to turn your old stainless steel to new. It is available in Walmart, Target, and many places. But Home Depot and Lowes have the lowest price.

  1. No trackbacks yet.

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s

%d 位部落客按了讚: